Un autre regard sur le monde cinéma et série Faire plus d’abonnés insta: possible?

Faire plus d’abonnés insta: possible?

Het kopen van volgers op Instagram is zeker een verleidelijke manier om de populariteit van uw account te vergroten. Dus hoe gaat u te werk – en is het kopen van volgers echt de moeite waard?

Iedereen die regelmatig gebruik maakt van Instagram zal zich er terdege van bewust zijn hoeveel volgelingen ze hebben. Veel mensen zouden willen dat ze meer volgelingen op hun account hadden, en soms is het verbinden met je vrienden gewoon niet genoeg.

Er zijn verschillende bedrijven die aanbieden om het volgen van uw Instagram-account te stimuleren in ruil voor een kleine vergoeding. Voor slechts een paar dollar kunt u enkele honderden volgers op uw account krijgen, meestal van geautomatiseerde of ‘bot’-accounts. Andere, duurdere diensten, bieden hogere kwaliteit volgelingen; zij bieden accounts aan die actief worden gebruikt en zullen volgen, zoals of zelfs commentaar geven op uw foto’s.

Het klinkt allemaal als een gemakkelijke manier om uw aanhang te vergroten – misschien wilt u gewoon meer likes en meer populariteit, of misschien probeert u een blog of online bedrijf op te bouwen dat direct zou profiteren van een groter bereik. Dus, wat zijn de voors en tegens van de beslissing om jezelf extra volgers-kopen.nl ?

Voordelen van het kopen van Instagram-aanhangers

Meer zichtbaarheid: De voor de hand liggende reden om meer volgers te kopen is dat uw profiel populairder en aantrekkelijker lijkt voor andere gebruikers, wat betekent dat mensen u eerder zullen vinden en volgen.
Meer engagement op uw foto’s: Als u besluit om te stomen voor volgeraccounts die interactie hebben met uw foto’s, dan zal het hebben van extra likes en commentaren waarschijnlijk uw berichten meer zichtbaar maken voor uw andere volgers; dit zal hen in staat stellen om uw berichten te zien in hun feed en meer interactie met hen te hebben.
Potentieel meer inkomsten voor uw bedrijf: Merken die willen adverteren met Instagram-bloggers/influencers zullen in de eerste plaats kijken naar hun aantal volgers – hoe meer je hebt, hoe groter de kans is dat je die endorsementdeal landt waar je naar op zoek bent.
De nadelen van het kopen van Instagram-aanhangers

Weinig of geen interactie met foto’s: Valse volgelingen kunnen er op het eerste gezicht goed uitzien, maar omdat ze geen echte mensen zijn met echte accounts, is het onwaarschijnlijk dat ze een zinvolle bijdrage leveren aan je berichten, of je account delen met hun vrienden – vooral als je ervoor kiest om met een goedkopere service te gaan.
Risico op ongepaste of spam reacties: Het binnenhalen van honderden nieuwe volgers betekent dat al deze nieuwe accounts commentaar kunnen geven op je foto’s. Omdat ze allemaal geautomatiseerd zijn of door vreemden worden gerund, heb je geen idee wat ze zouden kunnen becommentariëren, en het blokkeren van degenen die ongewenste inhoud posten kan een echte pijn zijn.
U krijgt niets meer te zien: Het belangrijkste nadeel van het kopen van volgers is dat je niet gevolgd wordt door echte mensen. Als je een persoonlijke account hebt, zal het kopen van volgelingen je oppervlakkig gezien populairder maken, maar waarschijnlijk krijg je niet veel nieuwe aanhang of betrokkenheid van echte mensen die je kent; als je een blog of een bedrijf runt, kun je geen invloed uitoefenen op of reclame maken voor producten of diensten voor gekochte volgelingen, omdat er niemand achter deze accounts zit. Hoe dan ook, u wint niet zoveel aan tastbare populariteit of financieel voordeel.
Instagram kraakt nepvolgelingen: Het aanmaken van geautomatiseerde accounts of het kopen/verkopen van accounts is tegen de Gebruiksvoorwaarden van Instagram, wat betekent dat het bedrijf voortdurend probeert om nepaccounts te zuiveren van hun service. Dit betekent dat u het risico loopt om te betalen voor extra volgelingen om ze zonder waarschuwing te laten verdwijnen – dit kost u niet alleen geld, het kan ook slecht uitpakken voor uw account.
Aan het einde van de dag is het aan u of u denkt dat het kopen van wat extra volgers goed is voor uw Instagram-account. Met dat gezegd hebbende, op basis van de Gebruiksvoorwaarden van Instagram en het gebrek aan echte betrokkenheid die zij bieden, is het waarschijnlijk dat het betalen van geld voor neppe volgelingen op de lange termijn niet de moeite waard zal zijn voor u. Hoe dan ook, het is het niet waard om te benadrukken. Als Instagram je echt verdrietig maakt, wil je het misschien gewoon verwijderen!